Top

Bestyrelsen

Bestyrelse

På generalforsamlingen den 18. marts 2019 var der mødt 15 medlemmer til mødet. Til dirigent blev valgt Ejvind Pausgård og Henning Eskildsen blev referant. Til bestyrelsen blev Poul Kjær genvalgt, Henning Eskildsen genvalgt, Bjarne Hansen genvalgt, Allan Olesen nyvalgt. Supleanter: Jørgen Jørgensen genvalgt, Ivan Kjær nyvalgt. Revisor: Ejvind Pausgård genvalgt. Revisorsupleant:  ?
Efter valget ser den nye bestyrelse ud, som vist nedenfor.

Poul Kjær
Formand

Selvstændig som Terapeut, rar fyr altid hjælpsom og en god kammerat. Tidligere slagter og tillidsmand

Villy Kristensen
Næstformand / Kasserer

Tidligere pedel og falckredder. Flink og rolig, fotoekspert og altid klar med et godt fotoråd.

Bjarne Hansen
Trivsels agent/manager

Maler, hyggelig, flink og hjælpsom - nærmest født til stillingen som trivlsesmanager, god for en sjov historie fra det virkelige liv

Allan Olesen
IT-hjælper/Hjemmesidemedhjælper

Tidligere ansat ved Billund Kommune som stabskonsulent. Allan er gået på pension, men i sin fritid er han klubmedarbejder i juniorklubben SOLSTRÅLEN. Allan er hyggelig at være sammen med og er meget engageret og behjælpelig.

Jørgen Jørgensen
Bestyrelses supleant

Tidligere ansat som formand hos KG Hansen. Utrolig afslappet at omgås. Han har et lunt gemyt, og vi sætter alle pris på, at han kommer med kage. Konen er mester udi bagekunsten. Han er meget aktiv, og man kan ofte møde ham på gåture med hunden.

Henning Eskildsen
Eventmanager

Reservedelsmand og lagerforvalter. Er et udpræget friluftsmenneske og anvender meget tid på camping og natur. Når sine mål ved hjælp af humor. Han har et godt overblik og en strategisk tilgang - på altid en behagelig og rar facon

Ejvind Pausgård
Revisor

Tidligere tillidsmand på slagteriet i Grindsted. Han er en stille og rolig gemyt, som kan få hele forsamlingen til at grine af de vitser og fortællinger han pludselig kommer med. Han styrer en generalforsamling til punk og prikke, så der ikke er nogen slinger.

Ivan Kjær
Bestyrelsessupleant

Arbejdet på vinduesfabrik og været en del i udlandet for at arbejde. Fritiden går med billiard, jagt og Mænds Mødesteder i Grindsted. Han er en hyggelig fyr, at være i selskab med, og han er god som reserve på kortholdet.